Vonattal Horvátországba

Vonattal Horvátországba RegioJet

Idén is vonattal Horvátországba. Együtt, velünk.

Ezúttal már Splitbe is közvetlenül és kényelmesen valamint további 41 célállomásra az Adria partján.

 

Vonattal Horvátországba RegioJetVonattal Horvátországba RegioJet

Chorvatsko vlaky RegioJet

Utazzon úgy, ahogyan Ön szeretne!

Fekvőhelyes kocsiban pihenve vagy az Astra ülőkocsiban élvezve a szórakozási lehetőségeket - A választás szabadsága az Öné
Azon utasaink számára akik a meghitt, nyugodt utazást preferálják akár családosan is, lehetőséget biztosítunk járataink csendes kupé részében egyaránt.
A menetjegyek árában az összes kényelmi szolgáltatás bele van foglalva, amelyet már megszokhattak a RegioJet többi járatán.

Utazzon Velünk biztonságosan. Tudjuk, hogy a jelenlegi időszakban nagyon gyorsan változhatnak az események, ezért az esetleges határzár esetén a menetjegyek árát visszatérítjük Önöknek.

 
Chorvatsko vlaky RegioJet Ülőhelyes kocsi - Élvezze az utazás szórakoztató pillanatait termes Astra kocsijank fedélzetén vagy 6 személyes fülkés kocsijainkban.
 
Chorvatsko vlaky RegioJet Fekvőhelyes kocsi - Pihenés első osztályú kényelemben. Élvezze az utazás minden pillanatát négyágyas fekvőhelyes fülkéinkben.
 
 
* Amennyiben csatlakozó buszjáratainkat is szeretné igénybe venni, úgy a megváltott vonatjeggyel egy időben szükséges a foglalást intézni. Utólagos jegyvásárlásra sajnos nincs lehetőség.
 
 

Nyaralás teljes kényelemben

Chorvatsko vlaky RegioJet Chorvatsko vlaky RegioJet

Menetrendek és csatlakozó járatok

 

Hol szállhatnak fel-a Horvátország felé közlekedő járatainkra?

A RegioJet vonatok a nyár vége után is – 2021. szeptember 26-áig – heti háromszor közlekednek. Az, hogy egy hétre vagy két hétre, esetleg csak egy hosszú hétvégére mész a tengerpartra, már csak rajtad áll. 

Jízdní řád Chorvatsko 2021

Chorvatsko vlaky RegioJet

Az aktuális helyzet Horvátországban

Semmit sem bízunk a véletlenre. A biztonság számunkra kiemelt helyen szerepel. Amennyiben az Ön utazásának időpontja alatt lezárják a határokat illetve megtiltják a turisztikai utazásokat, abban az esetben az Ön által befizetett teljes összeg visszatérítésre kerül. Ezen felül az indulás időpontja előtt legkésőbb két hónappal az utazás díjmentesen visszamondható.

Jelenlegi korlátozások

 

A horvát Riviéra 41 népszerű célállomására közlekedünk.

Vonatainknak valamint a csatlakozó buszjáratoknak köszönhetően az egész horvát Adria népszerű tengerparti üdülőhelyei elérhetőek.

Az egyes célállomásokra a következő csatlakozó buszjáratok közlekednek:

Rijeka (Fiume)

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 1    Rijeka (Fiume) ⇒ Opatija (Abbázia) ⇒ Rabac ⇒ Medulin ⇒ Pula

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 2    Rijeka (Fiume) ⇒ Rovinj ⇒ Vrsar ⇒ Poreč

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 3    Rijeka (Fiume) ⇒ Malinska ⇒ Krk ⇒ Baška

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 4    Rijeka (Fiume) ⇒ Crikvenica ⇒ Novi Vinodolski

 

Ogulin

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 6    Ogulin ⇒ Posedarje (Adriai Magisztrála) ⇒ Zadar (Zára) ⇒ Sukošan ⇒ Turanj ⇒ Sv. Filip i Jakov ⇒ Biograd na Moru ⇒ Pakoštane ⇒ Vodice ⇒ Šibenik ⇒ Primošten ⇒ Rogoznica ⇒ Seget Vranjica ⇒ Trogir


Split

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 7    Split ⇒ Omiš ⇒ Brela ⇒ Baška Voda ⇒ Makarska ⇒ Tučepi ⇒ Podgora ⇒ Igrane ⇒ Živogošće ⇒ Drvenik ⇒ Podaca ⇒ Gradac

 

 


Upozornění AMENNYIBEN A CSATLAKOZÓ BUSZJÁRATOKKAL UTAZNA, KÉRJÜK NE FELEJTSE EL A KÖVETKEZŐKET...

Amennyiben vonatainkhoz csatlakozó buszjáratainkat is igénybe szeretnék venni, úgy a járatokra a jegyeket a vonatjegy vásárlása során, azzal egy időben szükséges megvásárolni. Utólag csatlakozó buszjegy váltására sajnos nincs lehetőség.

Kérjük házi kedvenceiket hagyják otthon az utazás időtartama alatt. A RegioJet vonatain és a csatlakozó buszjáratokon a háziállatok szállítása - a segítő kutyák kivételével - nem lehetséges Horvátországba. A háziállatokkal, poggyássz, kerékpár és babakocsi szállításával kapcsolatos további információkat az Utazási feltételek tartalmazzák.

Chorvatsko vlaky RegioJet Chorvatsko vlaky RegioJet

Miért érdemes Velünk utazni?

Néhány vélemény azon utasainktól, akik már a múlt évben is bizalmat szavaztak járatainknak:

Recenze

Sztresszmentes utazás, a gyerekek és mi is élveztük méghozzá nagyon jó árakon ingyenes kávéval és sütivel. Szóval egészen biztosan kipróbáljuk a sárga vonatot még egyszer.

Szilvia P.

Recenze

Kipróbáltuk és ha legközelebb is Horvátországban tervezünk nyaralni, akkor a vonat lesz a nyerő. Jobb, egyszerűbb és kényelmesebb mint kocsival menni és jóval kevesebb vesződséggel jár az utazás.

Gábor B.

Recenze

Kedves személyzet, kellemes utazás. Ezúton is szeretném megköszönni az élményt, amelyet a vonattal történő utazás jelentett Horvátországba.


Eszter S.

 

Üdvözöljük fedélzetünkön és élvezze Velünk az utazás minden pillanatát

Esti indulással és egy kellemes éjszaka után reggel már a tenger káprázatos és hívogató kilátása várja Önt. Foglalja el helyét, élvezze a fedélzeti szolgáltatásainkat és változatos étel- valamint italkínálatunkat és adja át magát a nyaralás kellemes pillanatainak. 

 

 

Šipka

Gyakran Ismételt Kérdések

Fontos információk utazás előtt

 • Utazás Horvátországba

  FRISSÍTVE 2021. 07. 02. A HORVÁTORSZÁGBA INDULÓ REGIOJET VONATOKON csak az alább FELSOROLT DOKUMENTOMOK valamelyikének megléte esetén lehet utazni!

  2021. július 1-től Horvátország MEGSZIGORÍTOTTA az országba való belépés feltételeit!

  A Beutazóknak az OLTÁST igazoló dokumentummal (Nem védettségi igazolvánnyal) kell igazolniuk a védettségüket.

  Ennek hiányában 72 óránál nem régebbi PCR teszt eredménnyel, vagy nemzetközileg elfogadott( a gyógyszertárakban kapható tesztek nem azok), 48 óránál nem régebbi, antigén teszttel kell rendelkezni. Valamennyi tesztet a VONAT INDULÁSÁT MEGELŐZŐEN el kell végeztetni, és az VIZSGÁLATOT VÉGZŐ INTÉZMÉNY IGAZOLÁSÁT, EMAILBEN vagy PAPÍRALAPON kinyomtatva magukkal vinni.

  Az országba való belépés pontos feltételeiről a következő webcímen tájékozódhat:

  https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag&fbclid=IwAR1LRyG251euv_7aonF86ixyBAL8faZ6LAoo3oM6vOwl1ferz5RLwll_JB0https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi...

  Érvényes OLTÁSI OKMÁNYOK hiányában, a Horvát hatóságok az országba való belépést megtagadják!

   

Frissítők és fedélzeti szolgáltatásaink

 • Mikor tudunk rendelni az étel- és ital kínálatból?

  Rendelés a fedélzeti utaskísérőinktől
  Az utazás során utaskísérőinktől lehetőségük van ételek és italok rendelésére. Fedélzeti Utaskiszolgálás

  Fedélzeti kávézó
  A vonat közepén található fedélzeti kávézónkban ingyenes olasz Illy kávét vagy süteményt biztosítunk utasaink számára. A kávézó éjfélig tart nyitva és a rendelés addig lehetséges. Éjfél és 6 óra között a kávézó zárva tart.

  Frissítők árusítása
  Elég kiválasztania azt, amire étvágya van, és amikor felszáll a vonatra, a megrendelt frissítő Önt az Ön helyén fogja várni. Jelentkezzen be a menetjegyével a shop.regiojet.hu -be és a kiegészítő menüben
  válassza ki a megrendelni kívánt frissítőt.
  Az ajánlatban szereplő, előre megrendelhető frissítőket a vonatban sajnos már nem lehetséges megvásárolni. Az előre megvásárolható frissítők megrendelésének lehetősége a Prágából történő indulás előtt 57 órával, valamint a Rijeka/Split állomásokból történő indulást megelőzően 88 órával le van zárva. Az előre megrendelhető frissítők ajánlatából mindegyik utas csakis 1 tételt rendelhet meg. Fedélzeti Utaskiszolgálás

 • Fedélzeti utaskísérőink

  A RegioJet fedélzéten az Önök kényelmére és biztonságára a járatokon szolgálatot teljesítő utaskísérőink figyelnek oda. Kérdések és észrevételek esetén forduljanak kísérőinkhez bizalommal. Felhívjuk azonban figyelmüket arra, hogy utaskísérőink akár három személykocsiért is felelősek lehetnek.

 • Éjszakai időszak, ébresztő valamint a reggeli
  • A vonaton az éjszakai pihenőidő 00.00 órától 06.45 óráig terjed.
  • Kérjük az összes utast, hogy az éjszakai pihenőidőt tartsák be.
  • Azt az utast, aki megszegi ezen éjjeli pihenőidő alatti nyugodalmat, az utazás folytatásáról kitiltható.
  • Határellenőrzés következik Magyarország és Horvátország határán. Kérjük, készítsék elő, azon utazási okmányaikat.
 • Ingyenes szolgáltatások
  • Rajec 0,33 l ásványvíz
  • Sajtótermékek
  • Szórakoztató portál és Wi-Fi csatlakozás
  • Kávé a fedélzeten

  Az ingyenes szolgáltatások átmeneti elérhetetlenségéből adódó kellemetlenségek esetén kártérítést nem áll módunkban fizetni.

Poggyász és élőállatra vonatkozó szabályok

 • Lehetséges élőállattal történő utazás a járatokon?

  Sajnos nem. A RegioJet vonatain és a csatlakozó buszjáratokon - a segítőkutyák kivételével - nem lehetséges az élőállatokkal történő együttes utazás.

 • Mennyi poggyász szállítható a járatokon?

  Járatainkon egy nagyméretű valamint egy kézipoggyász szállítható. A meglévő kapacitások miatt a fenti mennyiséget meghaladó poggyász szállítására nincs lehetőség és a limiten felüli csomagok eltávolításra kerülnek. A poggyászokhoz kapcsolódó további részleteket a szolgáltatási feltételeink tartalmazzák.

Menetjegyekkel kapcsolatos kérdések

 • Van lehetőség a horvátországi célállomásra váltott menetjegyek törlésére?

  Az utazás visszamondására és a menetjegy visszaváltására 2 hónappal az utazási időpont előtt ingyenesen van lehetőség. Az utazás előtt 1 hónappal menetjegy árának 25%-os kezelési költségének levonása mellett van lehetőség a menetjegy visszaváltására. Az utazás előtt legkésőbb 14 nappal - 50%-os kezelési költség levonása mellett - lehetőség a menetjegy visszaváltására. Az utazás megelőző 14 napon belüli időszak esetén a menetjegy visszaváltására nincs lehetőség.

 • Mi a teendő, amennyiben módosítani szeretném a jegyen szereplő névadatokat?

  Névváltoztatás esetében elegendő csak egy e-mail üzenetet írni a chorvatsko@regiojet.cz címre, ahol kollégáink - 8 EUR/2700 HUF kezelési költség felszámításával - végrehajtják a kívánt módosításokat. Amennyiben az utazás időpontjáig több mint 2 hónap van hátra, a névváltoztatásra ingyenesen, a jegy online törlésével és újrafoglalásával van lehetőség.

 • Mi a teendő, amennyiben az utazás indulási időpontját vagy a célállomást szeretném megváltoztatni?

  Változtatási igény esetén elegendő csak egy e-mail üzenetet írni a chorvatsko@regiojet.cz címre, ahol kollégáink - 8 EUR/2700 HUF kezelési költség felszámításával valamint a különbözet kifizetése után - végrehajtják a kívánt módosításokat. Amennyiben az utazás időpontjáig több mint 2 hónap van hátra, az utazási időpont vagy célállomás megváltoztatására ingyenesen van lehetőség, a jegy online törlésével és újrafoglalásával.

 • Mi a teendő, amennyiben az ülőhelyre szóló foglalásomat fekvőhelyes lehetőségre szeretném megváltoztatni?

  Változtatási igény esetén elegendő csak egy e-mail üzenetet írni a chorvatsko@regiojet.cz címre, ahol kollégáink - 8 EUR/2700 HUF kezelési költség felszámításával valamint a különbözet kifizetése után - végrehajtják a kívánt módosításokat fekvőhelyes foglalásra. Amennyiben az utazás időpontjáig több mint 2 hónap van hátra, a változtatásra ingyenesen van lehetőség, a jegy online törlésével és újrafoglalásával.

Megállók

 • Hol található pontosan a célállomás?

  A célállomás pontos elhelyezkedése itt található.

Kerékpárszállítás járatainkon

 • Mely úticélokra szállítható a kerékpár?

  a) Csehországból, Szlovákiából és Magyarországról Zágráb, Ogulin, Gračac és Split állomásokra lehetséges a kerékpárok szállítása.
  b) A csatlakozó buszjáratokon kerékpár szállítása nem biztosítha

 • A kerékpárszállítás foglalásának módja és ára Horvátországba?

  a) A foglalás és vásárlás során válassza ki a "fekvőhely és kerékpár" vagy a "Standard 2. osztály és kerékpár" lehetőséget. Ez az opció tartalmazza a kerékpárszállítás összegét valamint egy fő részére a menetjegy árát is.
  b) A kerékpárszállítás ára irányonként 300 CZK/12 EUR/4000 HUF/90 HRK (a "fekvőhely és kerékpár" vagy a "Standard 2. osztály és kerékpár" csomag kiválasztása esetén).
  c) Több személy és kerékpár együttes utazása esetén minden esetben egyesével, a menetjegyekkel egyszerre szükséges a kerékpárjegyeket megvásárolni.
  d) Kerékpárjegy utólagos váltására nincs lehetőség.

 • A kerékpárok elhelyezése és tárolása az utazás időtartama alatt

  a) A kerékpárok szállítására a vonaton speciálisan ebből a célból közlekedő kerékpárszállító kocsirész közlekedik, amelyben állítható kampók segítségével történik a kerékpárok rögzítése.
  b) Az utazás során a kerékpár tulajdonosa felelős a bicikli megfelelő rögzítéséért. Az utazás során bekövetkező esetleges károkért vagy eltulajdonításért a közlekedtető felelősséget nem vállal. Utazóinknak javasoljuk a saját kerékpárzár vagy lakat használatát.
  c) Az utas saját maga felelős a kerékpár elhelyezéséért és rögzítéséért az utazás időtartama alatt.

 

További segítségre van szüksége?

 


 

Biztonságos utazás a RegioJet járatain

Povinná rouška

Odafigyelünk utasainkra és
kollégáinkra egyaránt

 

Dezinfekce k dispozici

Fertőtlenítő eszközök az
összes személykocsiban

 

Dezinfekce sedaček

Az ülések alapos fertőtlenítése

Podporujeme bezkontaktní platby

Érintésmentes fizetési lehetőség