Vonattal Horvátországba

Vonattal Horvátországba RegioJet

Idén is vonattal Horvátországba. Együtt, velünk.

Ezúttal már Splitbe is közvetlenül és kényelmesen valamint további 56 célállomásra az Adria partján.

 

Elindult az előzetes jegyértékesítés Horvátországba a 2021-es szezonra.

Vonattal Horvátországba RegioJetVonattal Horvátországba RegioJet

Chorvatsko vlaky RegioJet

Utazzon úgy, ahogyan Ön szeretne!

Fekvőhelyes kocsiban pihenve vagy az Astra ülőkocsiban élvezve a szórakozási lehetőségeket - A választás szabadsága az Öné
Azon utasaink számára akik a meghitt, nyugodt utazást preferálják akár családosan is, lehetőséget biztosítunk járataink csendes kupé részében egyaránt.
A menetjegyek árában az összes kényelmi szolgáltatás bele van foglalva, amelyet már megszokhattak a RegioJet többi járatán.

Utazzon Velünk biztonságosan. Tudjuk, hogy a jelenlegi időszakban nagyon gyorsan változhatnak az események, ezért az esetleges határzár esetén a menetjegyek árát visszatérítjük Önöknek. Továbbá lehetőségük van az utazás időpontja előtt 2 hónappal díjmentesen visszamondani az utazást.

 
Chorvatsko vlaky RegioJet Ülőhelyes kocsi - Élvezze az utazás szórakoztató pillanatait termes Astra kocsijank fedélzetén vagy 6 személyes fülkés kocsijainkban.
 
Chorvatsko vlaky RegioJet Fekvőhelyes kocsi - Pihenés első osztályú kényelemben. Élvezze az utazás minden pillanatát négyágyas fekvőhelyes fülkéinkben.
 
 
* Amennyiben csatlakozó buszjáratainkat is szeretné igénybe venni, úgy a megváltott vonatjeggyel egy időben szükséges a foglalást intézni. Utólagos jegyvásárlásra sajnos nincs lehetőség.
 
 

Nyaralás teljes kényelemben

Chorvatsko vlaky RegioJet Chorvatsko vlaky RegioJet

Menetrendek és csatlakozó járatok

 

Hol szállhatnak fel-a Horvátország felé közlekedő járatainkra?

Május 28-tól indulásra készen Horvátországba. Az elő- és utószezonban RegioJet járataink heti háromszor közlekednek míg a főszezonban vonataink mindennap indulnak.
Legyen szó akár 1-2 hetes nyaralásról vagy csak egy hosszú hétvégéről, a választás szabadsága az Öné.

Jízdní řád Chorvatsko 2021

Chorvatsko vlaky RegioJet

Az aktuális helyzet Horvátországban

Semmit sem bízunk a véletlenre. A biztonság számunkra kiemelt helyen szerepel. Amennyiben az Ön utazásának időpontja alatt lezárják a határokat illetve megtiltják a turisztikai utazásokat, abban az esetben az Ön által befizetett teljes összeg visszatérítésre kerül. Ezen felül az indulás időpontja előtt legkésőbb két hónappal az utazás díjmentesen visszamondható.

Jelenlegi korlátozások

 

A horvát Riviéra 56 népszerű célállomására közlekedünk.

Vonatainknak valamint a csatlakozó buszjáratoknak köszönhetően az egész horvát Adria népszerű tengerparti üdülőhelyei elérhetőek északtól egészen Dubrovnikig valamint új célállomásként Montenegró is könnyen megközelíthetővé válik utasaink számára.

Az egyes célállomásokra a következő csatlakozó buszjáratok közlekednek:

Rijeka (Fiume)

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 1    Rijeka (Fiume) ⇒ Opatija (Abbázia) ⇒ Rabac ⇒ Medulin ⇒ Pula

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 2    Rijeka (Fiume) ⇒ Rovinj ⇒ Vrsar ⇒ Poreč

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 3    Rijeka (Fiume) ⇒ Malinska ⇒ Krk ⇒ Baška

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 4    Rijeka (Fiume) ⇒ Crikvenica ⇒ Novi Vinodolski

 

Gračac

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 5    Gračac ⇒ PAG-sziget, Pag ⇒ PAG-sziget, Plaža Zrće ⇒ PAG-sziget, Gajac ⇒ PAG-sziget, Novalja

Közlekedési rend: július 2. és augusztus 31. között.

Foglalás most

mapa Gračac–Ostrov Pag

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 6    Gracač ⇒ Posedarje (Adriai Magisztrála) ⇒ Zadar (Zára) ⇒ Sukošan ⇒ Turanj ⇒ Sv. Filip i Jakov ⇒ Biograd na Moru ⇒ Pakoštane ⇒ Vodice ⇒ Šibenik ⇒ Primošten ⇒ Rogoznica ⇒ Seget Vranjica ⇒ Trogir

 

Split

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 7    Split ⇒ Omiš ⇒ Brela ⇒ Baška Voda ⇒ Makarska ⇒ Tučepi ⇒ Podgora ⇒ Igrane ⇒ Živogošće ⇒ Drvenik ⇒ Podaca ⇒ Gradac

Chorvatsko vlaky RegioJetBUS 8    Split ⇒ Komarna ⇒ Klek ⇒ Neum (Bosznia-Hercegovina) ⇒ Ston Ina gas station ⇒ Slano ⇒ Trsteno ⇒ Dubrovník ⇒ Cavtat ⇒ Herceg Novi (Montenegró) ⇒ Kotor (Montenegró) ⇒ Budva (Montenegró)

Közlekedési rend: július 7-től augusztus 31-ig (szerdánként és péntekenként Budva irányába, csütörtökönként és szombatonként Splitbe)

Foglalás most

mapa Rijeka–Umag

 


Upozornění AMENNYIBEN A CSATLAKOZÓ BUSZJÁRATOKKAL UTAZNA, KÉRJÜK NE FELEJTSE EL A KÖVETKEZŐKET...

Amennyiben vonatainkhoz csatlakozó buszjáratainkat is igénybe szeretnék venni, úgy a járatokra a jegyeket a vonatjegy vásárlása során, azzal egy időben szükséges megvásárolni. Utólag csatlakozó buszjegy váltására sajnos nincs lehetőség.

Kérjük házi kedvenceiket hagyják otthon az utazás időtartama alatt. A RegioJet vonatain és a csatlakozó buszjáratokon a háziállatok szállítása - a segítő kutyák kivételével - nem lehetséges Horvátországba. A háziállatokkal, poggyássz, kerékpár és babakocsi szállításával kapcsolatos további információkat az Utazási feltételek tartalmazzák.

Chorvatsko vlaky RegioJet Chorvatsko vlaky RegioJet

Miért érdemes Velünk utazni?

Néhány vélemény azon utasainktól, akik már a múlt évben is bizalmat szavaztak járatainknak:

Recenze

Sztresszmentes utazás, a gyerekek és mi is élveztük méghozzá nagyon jó árakon ingyenes kávéval és sütivel. Szóval egészen biztosan kipróbáljuk a sárga vonatot még egyszer.

Szilvia P.

Recenze

Kipróbáltuk és ha legközelebb is Horvátországban tervezünk nyaralni, akkor a vonat lesz a nyerő. Jobb, egyszerűbb és kényelmesebb mint kocsival menni és jóval kevesebb vesződséggel jár az utazás.

Gábor B.

Recenze

Kedves személyzet, kellemes utazás. Ezúton is szeretném megköszönni az élményt, amelyet a vonattal történő utazás jelentett Horvátországba.


Eszter S.

 

Üdvözöljük fedélzetünkön és élvezze Velünk az utazás minden pillanatát

Esti indulással és egy kellemes éjszaka után reggel már a tenger káprázatos és hívogató kilátása várja Önt. Foglalja el helyét, élvezze a fedélzeti szolgáltatásainkat és változatos étel- valamint italkínálatunkat és adja át magát a nyaralás kellemes pillanatainak. 

 

Šipka

Gyakran Ismételt Kérdések

Frissítők és fedélzeti szolgáltatásaink

 • Mikor tudunk rendelni az étel- és ital kínálatból?

  Rendelés a fedélzeti utaskísérőinktől
  Az utazás során utaskísérőinktől lehetőségük van ételek és italok rendelésére. Az aktuális ajánlatokkal kapcsolatos információkért forduljanak bizalommal a vonat személyzetéhez.

  Fedélzeti kávézó
  A vonat közepén található fedélzeti kávézónkban ingyenes olasz Illy kávét vagy süteményt biztosítunk utasaink számára. A kávézó éjfélig tart nyitva és a rendelés addig lehetséges. Éjfél és 6 óra között a kávézó zárva tart.

 • Fedélzeti utaskísérőink

  A RegioJet fedélzéten az Önök kényelmére és biztonságára a járatokon szolgálatot teljesítő utaskísérőink figyelnek oda. Kérdések és észrevételek esetén forduljanak kísérőinkhez bizalommal. Felhívjuk azonban figyelmüket arra, hogy utaskísérőink akár három személykocsiért is felelősek lehetnek.

 • Éjszakai időszak, ébresztő valamint a reggeli

  Az éjszakai idősáv járatainkon 0:00-6:00-ig tart.
  Az ébresztés valamint a reggeli felszolgálása az éjszakai idősáv után történik meg, frissen illatozó kávé és vajas croissant teszi élvezetessé a felkelő nap első sugarainak élményét.

 • Ingyenes szolgáltatások
  • Rajec 0,33 l ásványvíz
  • Sajtótermékek
  • Szórakoztató portál és Wi-Fi csatlakozás
  • Kávé a fedélzeten

  Az ingyenes szolgáltatások átmeneti elérhetetlenségéből adódó kellemetlenségek esetén kártérítést nem áll módunkban fizetni.

Poggyász és élőállatra vonatkozó szabályok

 • Lehetséges élőállattal történő utazás a járatokon?

  Sajnos nem. A RegioJet vonatain és a csatlakozó buszjáratokon - a segítőkutyák kivételével - nem lehetséges az élőállatokkal történő együttes utazás.

 • Mennyi poggyász szállítható a járatokon?

  Járatainkon egy nagyméretű valamint egy kézipoggyász szállítható. A meglévő kapacitások miatt a fenti mennyiséget meghaladó poggyász szállítására nincs lehetőség és a limiten felüli csomagok eltávolításra kerülnek. A poggyászokhoz kapcsolódó további részleteket a szolgáltatási feltételeink tartalmazzák.

Menetjegyekkel kapcsolatos kérdések

 • Van lehetőség a horvátországi célállomásra váltott menetjegyek törlésére?

  Az utazás visszamondására és a menetjegy visszaváltására 2 hónappal az utazási időpont előtt ingyenesen van lehetőség. Az utazás előtt 1 hónappal menetjegy árának 25%-os kezelési költségének levonása mellett van lehetőség a menetjegy visszaváltására. Az utazás előtt legkésőbb 14 nappal - 50%-os kezelési költség levonása mellett - lehetőség a menetjegy visszaváltására. Az utazás megelőző 14 napon belüli időszak esetén a menetjegy visszaváltására nincs lehetőség.

 • Mi a teendő, amennyiben módosítani szeretném a jegyen szereplő névadatokat?

  Névváltoztatás esetében elegendő csak egy e-mail üzenetet írni a chorvatsko@regiojet.cz címre, ahol kollégáink - 8 EUR/2700 HUF kezelési költség felszámításával - végrehajtják a kívánt módosításokat. Amennyiben az utazás időpontjáig több mint 2 hónap van hátra, a névváltoztatásra ingyenesen, a jegy online törlésével és újrafoglalásával van lehetőség.

 • Mi a teendő, amennyiben az utazás indulási időpontját vagy a célállomást szeretném megváltoztatni?

  Változtatási igény esetén elegendő csak egy e-mail üzenetet írni a chorvatsko@regiojet.cz címre, ahol kollégáink - 8 EUR/2700 HUF kezelési költség felszámításával valamint a különbözet kifizetése után - végrehajtják a kívánt módosításokat. Amennyiben az utazás időpontjáig több mint 2 hónap van hátra, az utazási időpont vagy célállomás megváltoztatására ingyenesen van lehetőség, a jegy online törlésével és újrafoglalásával.

 • Mi a teendő, amennyiben az ülőhelyre szóló foglalásomat fekvőhelyes lehetőségre szeretném megváltoztatni?

  Változtatási igény esetén elegendő csak egy e-mail üzenetet írni a chorvatsko@regiojet.cz címre, ahol kollégáink - 8 EUR/2700 HUF kezelési költség felszámításával valamint a különbözet kifizetése után - végrehajtják a kívánt módosításokat fekvőhelyes foglalásra. Amennyiben az utazás időpontjáig több mint 2 hónap van hátra, a változtatásra ingyenesen van lehetőség, a jegy online törlésével és újrafoglalásával.

Megállók

 • Hol található pontosan a célállomás?

  A célállomás pontos elhelyezkedése itt található.

Kerékpárszállítás járatainkon

 • Mely úticélokra szállítható a kerékpár?

  a) Csehországból, Szlovákiából és Magyarországról Zágráb, Ogulin, Gračac és Split állomásokra lehetséges a kerékpárok szállítása.
  b) A csatlakozó buszjáratokon kerékpár szállítása nem biztosítha

 • A kerékpárszállítás foglalásának módja és ára Horvátországba?

  a) A foglalás és vásárlás során válassza ki a "fekvőhely és kerékpár" vagy a "Standard 2. osztály és kerékpár" lehetőséget. Ez az opció tartalmazza a kerékpárszállítás összegét valamint egy fő részére a menetjegy árát is.
  b) A kerékpárszállítás ára irányonként 300 CZK/12 EUR/4000 HUF/90 HRK (a "fekvőhely és kerékpár" vagy a "Standard 2. osztály és kerékpár" csomag kiválasztása esetén).
  c) Több személy és kerékpár együttes utazása esetén minden esetben egyesével, a menetjegyekkel egyszerre szükséges a kerékpárjegyeket megvásárolni.
  d) Kerékpárjegy utólagos váltására nincs lehetőség.

 • A kerékpárok elhelyezése és tárolása az utazás időtartama alatt

  a) A kerékpárok szállítására a vonaton speciálisan ebből a célból közlekedő kerékpárszállító kocsirész közlekedik, amelyben állítható kampók segítségével történik a kerékpárok rögzítése.
  b) Az utazás során a kerékpár tulajdonosa felelős a bicikli megfelelő rögzítéséért. Az utazás során bekövetkező esetleges károkért vagy eltulajdonításért a közlekedtető felelősséget nem vállal. Utazóinknak javasoljuk a saját kerékpárzár vagy lakat használatát.
  c) Az utas saját maga felelős a kerékpár elhelyezéséért és rögzítéséért az utazás időtartama alatt.

 

További segítségre van szüksége?

 


 

Biztonságos utazás a RegioJet járatain

Povinná rouška

Odafigyelünk utasainkra és
kollégáinkra egyaránt

 

Dezinfekce k dispozici

Fertőtlenítő eszközök az
összes személykocsiban

 

Dezinfekce sedaček

Az ülések alapos fertőtlenítése

Podporujeme bezkontaktní platby

Érintésmentes fizetési lehetőség