Utazzon velünk a Budapest–Győr–Bécs–Prága útvonalon

RegioJet Vonat Prága Bécs

RegioJet Vonat Prága Bécs

Látogassa meg Bécs vagy Csehország szépségeit

Kedvet érez történelmi városok szépségeinek felfedezésére? Vagy csak szeretné megkóstolni a világ legfinomabb sörét? Tartson velünk egy bevásárlókörútra Bécsbe, vagy próbálja ki a kiváló cseh konyhát Prágában vagy Brünnben. Utazzon a RegioJet közkedvelt sárga vonataival a legjobb árakon. Frissítse fel magát egyes osztályokon ingyenes kávéval és vízzel, vagy rendeljen bármit a fedélzeti menüből.

 

Élvezze az utazást vonaton

Pohodlné cestování s RegioJetem bez obav a starostí.

Kényelmes utazás

Élvezze a tágas ülések kényelmét, és rövidítse le utazását egy filmekkel, játékokkal és szórakozással teli portál segítségével.

Prvotřídní servis od našich stevardek

Elsőosztályú kiszolgálás

Válasszon frissítőt fedélzeti menünkből kedvező áron. Utazása során tapasztalt utaskísérőink gondoskodnak Önről.

Storno jízdenky

Rugalmas menetjegyek

Az utolsó pillanatban megváltoztak a tervei? Online menetjegyét akár az indulás előtt 15 perccel is módosíthatja vagy törölheti.

Kirándulások

Merre induljon? Ötleteket adunk kirándulásokhoz, látnivalókhoz. Több napra utazna, és nincs hol lehajtania a fejét? Válasszon szálláskínálatunkból.

Látogassa meg a Belvedere Galériát

Belvedere Becs

Bécs belvárosa számtalan kulturális élményt kínál. Vágjon neki, és csodálja meg például az osztrák festőóriás, Gustav Klimt egyik leghíresebb festményét, a világhírű Csókot. Semmiképpen ne hagyja ki a palota és a gyönyörű barokk kert megtekintését.

Menetjegy vásárlása Bécsbe

 

Adrenalinlöketet a Práterben

Praterbern Becs

Eredetileg egy II. József által megnyitott pihenőpark a nemesek számára. Ma egy óriási vidámpark, stadionok és futballmúzeum. Éljen át egy akciódús napot. Ne hagyja ki az 1897-ben épült legendás Óriáskereket, vagy tegye próbára bátorságát a kísértetkastélyban.

További információk a Práterről

 

Csodálja meg a régi Prága szépségeit

Praga

Látogasson el a száztornyú Prágába. Tegyen egy sétát a történelmi belvárosban. Menjen végig a Károly-hídon, vagy sétáljon az Óváros téren, ahol a városháza tornyában minden egész órában megjelenik a 12 apostol. Kóstolja meg a finom cseh ételeket és a kiváló sört.

Menetjegy vásárlása Prágába

 

Fedezze fel
Brünn csodáit

Brunn

Morvaország gyönyörű hely. Kiváló gasztronómia, kevesebb turista, nevezetes bárok, híres cseh sör és remek borok. Látogasson el Brünn legfontosabb nevezetességeihez, mint például a Špilberki vár és erőd, vagy a Szent Péter és Pál székesegyház a Petrov-hegyen.

Menetjegy vásárlása Brünnbe

 

További segítségre van szüksége?

 


 

Biztonságos utazás a RegioJet járatain

Povinná rouška

Odafigyelünk utasainkra és
kollégáinkra egyaránt

 

Dezinfekce k dispozici

Fertőtlenítő eszközök az
összes személykocsiban

 

Dezinfekce sedaček

Az ülések alapos
fertőtlenítése

Podporujeme bezkontaktní platby

Érintésmentes fizetési
lehetőség